Carnavalsseizoen 2020-2021

Carnavalsseizoen 2020-2021

Zoals alle andere carnavalsverenigingen al kenbaar hebben gemaakt, zal dit carnavalsseizoen niet veel activiteiten gaan plaatsvinden. Houd onze facebook pagina in de gaten voor de activiteiten die eventueel wel nog gaan plaatsvinden.

Mededeling omtrent carnavalsseizoen 2020-2021

Geachte inwoners en carnavalsvierders van de gemeente Meerssen,Op 10 September jl. hebben alle carnavalsverenigingen van Groot Meerssen wederom het thema Corona en carnavalsseizoen 2020-2021 besproken. Voor alle verenigingen zou nu de tijd zijn om het aanstaande seizoen vorm geven en de organisatie van evenementen te starten. Als verenigingen waren we al tot de conclusie gekomen dat door de Covid-19 situatie het organiseren van activiteiten en evenementen niet of beperkt kon doorgaan. De besluiten van de Limburgse veiligheidsregio’s afgelopen week kwamen daar boven op en hebben ons als verenigingen het volgende doen besluiten: De carnavalsverenigingen van de gemeente Meerssen roepen in het seizoen 2020-2021 geen nieuwe prinsen of prinsenparen uit. De verenigingen organiseren geen binnen- en buiten activiteiten en optochten. De verenigingen zullen eventueel op gepaste wijze vorm geven aan alternatieven of uitingen omtrent het carnavalsgevoel. Deze alternatieven zullen getoetst worden op haalbaarheid en geldende regelgeving. Er wordt nog gekeken door de jeugdcarnavalsverenigingen of het mogelijk is om op een gepaste wijze voor deze groep iets te organiseren.Het invullen van eventuele alternatieven zal door de verenigingen afzonderlijk kenbaar gemaakt worden via social media, website(s) en de Geulbode.

Met hartelijke vastelaovendsgroet,
De carnavalsverenigingen van de gemeente Meerssen, VV de Bokkerieërs CV de Bökskes Geulle, CV de Kuutebieters Ulestraten, CV de Aanhawwers, jCV Sjots & Sjeif, Stichting de Geulmennekes Meerssen, JCV de Koeleköpkes Rothem, SJC de Haverzekskes, CV de Havermennekes Bunde

Geen reacties

Je reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.